ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
SOTIRAKIS EARTHMOVING | Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα Ημαθίας


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας “SOTIRAKIS EARTHMOVING” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις χωματουργικές εργασίες, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2333081225 
 
     
   
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
με συνέπεια και επαγγελματισμό, παντός είδους χωματουργικές εργασίες, δημοσίου και ιδιωτικού φορέα στην Ημαθία, την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε την ασφαλή και αποτελεσματική κατεδάφιση κτιρίων και δομών οποιουδήποτε μεγέθους, με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.
 
     
 
ΕΚΣΚΑΦΕΣ
Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και εμπειρία για την πραγματοποίηση εκσκαφών οποιουδήποτε είδους, είτε πρόκειται για οικοδομικές εργασίες είτε για επαγγελματικές ανάγκες.
 
     
 
ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ
Επιμελούμαστε τη μορφοποίηση και την επεξεργασία του εδάφους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του έργου σας.
 
     
 
 
 
ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ
Πραγματοποιούμε αποτελεσματικές και ασφαλείς διανοίξεις δρόμων, εξασφαλίζοντας την άριστη πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
 
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΠΑΖΩΝ
Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς μπαζών με εξειδικευμένο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών σας.
 
     
 
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Ημαθία, την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
προσπαθώντας καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!!!

Κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνουμε, παραδείδεται εμπρόθεσμα ενώ πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, με σεβασμό στις ανάγκες σας αλλά και προς το περιβάλλον.
 
 

 


 

 
     
  .01 
Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, είμαστε εδώ για να το φέρουμε σε πέρας και να σας εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
 
     
  .02 
Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και αφετέρου η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και ιδιωτών στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  .03 
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Ημαθία, την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.